HOROSCOP: Ce ne rezervă astrele pentru marți, 5 aprilie

HOROSCOP: Ce ne rezervă astrele pentru marți, 5 aprilie

  Berbec – Nu te mai gândi la trecut. Și, în același timp, evită să trăiești în viitor. Cât de curând, Venus va accesă energiile semnului tău solar și atenția ta va fi îndreptată către ceea tu ai de făcut pentru ține însuți, pentru a-ți fi bine și pentru a te simți excelent. Carismă nu-ți lipsește, inspirația de asemenea…   

 Taur – O zi în care te concentrezi doar asupra unei singure idei. Obsesivă idee… Poate că nu ar strică dacă ai urmă firul sfaturilor oferite de cei care-ți sunt prieteni, perspectivă din care aceștia privessc evenimentele actuale este cu adevărat inedită.   
 Gemeni – Ai deja nevoie de relaxare, deși timpul vacantelor încă nu s-a apropiat. Însă momentul asumării responsabilităților încă nu a trecut. Probabil că ar trebui să “uiti” de activitățile recreaționale și să cauți noi soluții pentru a termină ceea ce ai început deja.   
 Rac – Oricât de mult ți-ai dori, nu îi poți mulțumi pe toți. Ceea ce ai de făcut este să îți stabilești noi limite, în așa fel încât să nu mai fii deranjat de nemulțumirile celor din jur, cu orice ocazie. O zi în care diferențele între lumea ta interioară și contextul social din care faci parte sunt (cel puțin) contrastante.    
 Leu – Este posibil să-ți fi imaginat că poți avansa fără probleme, într-o anumită direcție. Din nefericire, însă, apăr obstacole care îți stau în drum. În această zi lasă-te inspirat și nu influențat, cel puțin nu de sfaturile celor care îți sunt apropiați. Ocupă-te de propriul tău destin.    
 Fecioară – Bine ar fi să nu îți știe nimeni secretele, de această data. Că atare, schimbă tactică și ține pentru ține ceea ce este important de știut. Evită a-i informă pe cei cu care interacționezi de planurile tale. Regândește-ți modul în care îți investești resursele.   
 Balanța – Evită a le spune oamenilor ceea ce ei deja știu. Nici să nu vorbești despre ceea ce simți nu este indicat. Este o zi în care trebuie să găsești echilibrul între ceea ce simți și felul în care acționezi, încercând să nu deranjezi pe nimeni. Nu caută soluții în experiențele tale trecute, privește către viitor, doar.   
 Scorpion – Ai de rezolvat multe chestiuni care nu suportă amânare, astăzi. Însă, dacă nu te decizi cu ce să începi, te vei aglomera mai mult decât este cazul. Probabil că va mai dură ceva timp până te vei apucă de lucru, deoarece emoțiile nu-ți dau pace, la fel și visele pe care ți le faci, în legătură cu o relație amoroasa… 
 Săgetător – Fii deschis, așa cum ești de obicei. Este o șansa pe care o acorzi acelei persoane care cu adevărat te iubește. Se pare că în sufletul tău se amestecă fel de fel de trăiri, senzații și sentimente, ceea ce te va face vulnerabil, atât timp cât nuiti accepți propriul caracter.    
 Capricorn – Se pare că îți iei foarte în serios responsabilitățile pe care le ai, fie că ești sau nu implicat într-un proiect de mare anvergură. De admirat este faptul că vrei să termini ceea ce deja ai început. Dedicarea ta este un exemplu demn de urmat. 
 Vărsător – Ai avantajul faptului că îți plac experiențele noi, ceea ce te va ajută, astăzi, să duci la îndeplinire orice ți se cere. Cu toate acestea, nu lasă gardă jos, lăsându-i pe ceilalți să își impună punctul de vedere în față ta. Nu este o zi favorabilă pentru a părăsi totul și a te îndreptă încotro vezi cu ochii. 
 Pești – Îi poți ajută pe cei din jurul tău să se echilibreze, dar – se pare – nu îți este foarte ușor să găsești puncte comune între ține și aceștia. O zi în care poți descoperi o multitudine de informații noi, doar fiind atent la ceea ce alții au să îți mărturisească. Surprize frumoase se anunța în planul financiar. 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.