HOROSCOP: Ce ne rezervă astrele pentru joi, 07 aprilie 2016

HOROSCOP: Ce ne rezervă astrele pentru joi, 07 aprilie 2016

 Berbec 

Zi memorabilă pentru ţine, întrucât se formează aspectul de Luna nouă în Semnul tău zodiacal, oferindu-ţi şanse minunate de schimbare pe toate planurile vieţii. Rezervă-ţi această zi doar pentru ţine şi treburile tale personale. Revizuieşte-ţi felul în care relaţionezi cu ceilalţi şi felul în care te raportezi la evenimentele cotidiene. Distrează-te, răsfaţă-te şi colindă locurile preferate! 
Taur 
Sunt momente bune pentru relaxare, discreţie şi discuţii tăinuite cu cineva drag şi de încredere. Pentru că în Semnul zodiacal al Berbecului se construieşte aspectul de Luna nouă sunt posibile stări de spirit fluctuante, oboseală accentuată şi chiar accentuarea unor probleme de sănătate. Evita activităţile solicitante, spaţiile aglomerate, consultaţiile şi analizele medicale! 
Gemeni 
Sunt şanse să reîntâlneşti prieteni vechi sau să afli informaţii deosebite privitoare la activitatea unora care, undeva, cândva ţi-au fost apropiaţi. În Semnul zodiacal al Berbecului se formează aspectul de Luna nouă, deschizându-ţi culoare noi de relaţionare cu prieteni vechi şi noi. Pe de altă parte îţi vei reconfigura sistemul, valorile după care vei lega de acum încolo relaţii noi. 
Rac 
Înnoiri în zona socio-profesională anunţă contextul astral de astăzi. În Semnul zodiacal al Berbecului se construieşte aspectul de Luna nouă, lucru care poate aduce răsturnări de situaţie la serviciu sau în relaţiile cu şefii, cu persoanale importante din cadrul unor instituţii oficiale. Se vor reconfigura multe detalii la serviciu, astfel că bine ar fi să fii deschis şi adaptabil. 
Leu 
Ai idei strălucitoare, vorbeşti bine, iar ceilalţi vor fi fascinaţi de sistemul valorilor morale şi spirituale pe care le expui astăzi. Eşti sprijinit în acest sens de formarea aspectului de Luna nouă în Semnul Zodiacal al Berbecului. Planificarea unor călătorii îndepărtate, a unor programe de instruire şi documentare, a unor activităţi culturale au şanse mari de materializare şi succes. 
Fecioară
Se deschid noi posibilităţi de câştig de la şi prin alţii, lucru marcat astăzi de construirea aspectului de Luna nouă în Semnul Berbecului. Pe lângă preocupările vizavi de achitarea cheltuielilor cotidiene şi a facturilor, apar şi intenţii serioase privitoare la investiţiile pe termen lung. Deocamdată gândeşte-te pe îndelete, dar sfătuieşte-te şi cu alţii experimentaţi în finanţe. 
Balanţă 
Aspectul de Luna nouă construit astăzi în Semnul zodiacal al Berbecului îţi aduce schimbări importante în segmentul partenerial. Se destramă relaţii şi colaborări vechi, dar se face loc pentru altele noi, atât în plan personal, cât şi în plan profesional. Discuţiile purtate astăzi sunt lămuritoare pentru toată lumea, chiar dacă pe alocuri aduc răscoliri sufleteşti. 
Scorpion 
Se clarifica o bună parte din situaţiile existente la locul de muncă şi din domeniul sănătăţii organismului tău. În Semnul zodiacal al Berbecului se alcătuieşte aspectul de Luna nouă, creându-ţi efecte favorabile pentru începuturi profesionale. Foloseşte aceste momente şi reconfigurează-ţi atitudinea faţă de muncă şi sănătate. Odihneşte-te şi evita acţiunile solicitante! 
Săgetător 
Astăzi se formează aspectul de Luna nouă în Semnul zodiacal al Berbecului, oferindu-ţi şanse de înnoire în plan sentimental. Faţă de cei dragi te vei pune în valoare cum nu ai mai făcut-o până acum, iar toţi ceilalţi îţi vor recunoaşte talentele, meritele şi importantă existenţei tale în viaţă lor. Evita discuţiile aprinse şi fii înţelegător din toate punctele de vedere. 
Capricorn 
Segmentul domestic este atins de efectele momentului de Luna nouă ce se alcătuieşte astăzi în Semnul zodiacal al Berbecului. Relaţiile familiale vor capătă alte conotaţii pentru ţine, astfel că sistemul valorilor morale şi spirituale după care te-ai ghidat până acum se va reconfigura în totalitate. Fii alături de rude şi acceptă-le aşa cum sunt! Treburile gospodăreşti au succes. 
Vărsător 
O zi interesantă în planul relaţiilor cu persoanele apropiate, pentru că vântul schimbării se simte puternic. Asta se datorează aspectului de Luna nouă ce se construieşte în orele prânzului în Semnul zodiacal al Berbecului, oferindu-ţi şanse deosebite pentru a privi atent la cei cărora le-ai acordat încredere şi sprijin până acum. Vorbeşte puţin şi ascultă ce spun alţii. 
Peşti 
Se conturează modificări importante în segmentul financiar, lucru evidenţiat de formarea aspectului de Luna nouă în Semnul zodiacal al Berbecului. Poate fi vorba despre aflarea unor detalii privitoare la schimbarea salarizării, a condiţiilor de muncă de la serviciu sau pur şi simplu tu hotărăşti să priveşti şi să faci altfel lucrurile în segmentul muncii şi al plăţii aferente.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.