VIDEO| Harta interactivă a centrelor de vaccinare, pe tipuri de vaccin

Pentru a veni în sprijinul cetățenilor, prin prezentarea centrelor de vaccinare pe tipurile de vaccin administrate în România, Comitetul Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva COVID-19, cu suportul Serviciului de Telecomunicații Speciale a devansat implementarea acestei funcționalități în platforma de programare. Astfel, la acest moment, a devenit activă harta centrelor pe tipuri de vaccin.

Harta este disponibilă pe site-ul de informare vaccinare-covid.gov.ro și cuprinde toate centrele de vaccinare active în platformă, tipul vaccinului administrat în acestea, numărul locurilor disponibile și numărul persoanelor înscrise pe lista de așteptare.

Harta este interactivă și fiecare utilizator poate filtra afișarea centrelor pe județe sau pe numărul locurilor disponibile. De asemenea, sunt afișate statistici privind numărul total al persoanelor înscrise pe listele de așteptare pentru fiecare dintre cele trei vaccinuri produse de companiile farmaceutice : Pfizer/BioNTech, Moderna și Oxford/AstraZeneca.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.