HANDBAL: Patru jucătoare de la Minaur și-au prelungit contractele

Echipa de handbal feminin a CS Minaur Baia Mare a ajuns la o înțelegere cu patru dintre jucătoarele străine pentru prelungirea raporturilor contractuale.

  • Alba Chiara Spugnini Santome (foto) – pivot, sportivă născută în 30 iunie 2000, cu prezențe în echipa națională a Spaniei (19 meciuri/ 23 goluri). Alba a venit în vara anului trecut la Minaur, a evoluat în 19 meciuri pentru Minaur (campionat și cupă), reușind 92 de goluri.
  • Maria Gomes da Costa – inter stânga, sportivă născută în 13 aprilie 1999. Convocată în mai multe rânduri la naționala Spaniei (11 meciuri / 13 goluri). A venit în vară la Minaur, alături de Alba, a jucat în 17 meciuri și a marcat 23 de goluri.
  • Katarina Pavlovic – inter dreapta, sportivă născută în data de 30 ianuarie 1995, componentă a echipei naționale a Croației. Și ea a fost transferată în vară la Minaur, jucând în 19 meciuri și având 83 de goluri marcate.
  • Magda  Cazanga – inter stânga, sportivă născută în 28 mai 1991, componentă a echipei naționale a Angolei. Magda este în cel de-al doilea sezon la Minaur, pentru care a jucat 35 de partide, având 165 de goluri marcate.

Sursa: CS Minaur

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.