HANDBAL: Misiune imposibilă pentru HCM Baia Mare la Podgorica

HANDBAL: Misiune imposibilă pentru HCM Baia Mare la Podgorica

 HCM Baia Mare va disputa duminică în deplasare partida retur cu Buducnost Podgorica din sferturile Ligii Campionilor la handbal feminin. Muntenegrencele sunt în acest moment mari favorite la calificarea în Final Four-ul de la Budapesta, după ce au câștigat cu 29-24 prima manșă jucată în Baia Mare. 

Băimărencele sunt foarte aproape de a-și încheia aventura în actuala ediție a Ligii Campionilor. Mai mult ca sigur, din cauza problemelor financiare cu care se confruntă, meciul din Muntenegru va fi, cel puțin pentru următorii ani, ultimul pentru clubul băimărean în acestă competiție. Dacă Buducnost a venit în România cu un avion charter la partida tur, fetele de la HCM au plecat în această dimineață spre Podgorica cu autocarul, urmând să parcurgă un drum istovitor de mai bine de 900 de kilometri. Conștiente că șansele de calificare în Final-Four sunt mici, vicecampioanele României își doresc totuși să facă un meci bun în Muntenegru. 
„Nu va fi ușor, dar noi trebuie să ne bucurăm că suntem din nou în sferturile Ligii Campionilor. Prima șansă o are Buducnost, acest lucru s-a știut de la început. Noi trebuie să fim mândri că suntem în compania lor”, a declarat antrenorul echipei HCM Baia Mare, Aurelian Roșca.  
Chiar dacă au deja calificarea în buzunar, muntenegrencele, prin vocea Cristinei Neagu, spun că vor trata cu maximă seriozitate și partida retur de pe teren propriu. 
„Nu considerăm calificarea decisă și credem că aceasta se joacă în continuare, chiar dacă am câștigat partida tur la 5 goluri diferență. HCM Baia Mare va juca relaxat, fără nicio presiune, în Muntenegru. Presiunea va fi pe noi, deoarece ne dorim să ajungem în Final Four să ne apărăm trofeul”, a declarat handbalista echipei Buducnost Podgorica, Cristina Neagu.  
Partida retur dintre Buducnost Podgorica și HCM Baia Mare se va disputa duminică, de la ora 18, și va fi condusă de o brigadă de arbitri din Cehia. 
 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.