HANDBAL: Minaur a reluat pregătirile

Echipa feminină de handbal a CS Minaur a început luni după-amiază  pregătirile în vederea noului sezon. Au fost prezente la reunire 18 jucătoare, acestea urmând să plece din 20 iulie, timp de o săptămână, într-un stagiu de pregătire centralizată în Ungaria, la Nyíregyháza. Celor 18 li se vor alătura alte două jucătoare, Clara Preda și Amelia Lundback, care au avut de rezolvat mici probleme personale, fiind învoite de la reunire. Vor lipsi în schimb alte două jucătoare, Jessica Quintino (Brazilia) și Magda Cazanga (Angola), ambele convocate la loturile naționale pentru Jocurile Olimpice de la Paris (26 iulie – 11 august), notează site-ul CS Minaur.

Quintino și Cazanga vor lipsi mai mult timp de la programul echipei, cum va lipsi și tânăra nou venită, Teodora Damian, care va participa cu Naționala de junioare la Campionatul Mondial din China (Chuzhou, 10-27 august).

Primele două jocuri de pregătire sunt programate în zilele de 31 iulie și 1 august, cu echipa maghiară Békéscsabai Elore Noi Kézilabda Kft, din prima ligă maghiară. Pe 3 august va avea loc un meci în compania echipei Gloria Bistrița. Primul turneu la care va participa Minaur va fi cel de la Târgu Jiu, din 9-11 august, alături de echipa gazdă, HC Zalău și CSM Slatina. În zilele de 15 și 16 august, Minaur va fi la Odorheiu Secuiesc, acolo unde va juca două amicale cu Esztergomi Vitézek RAFC, echipă maghiară care a promovat în prima ligă și care este antrenată de Gabor Elek. În fine, în perioada 22-24 august, va avea loc un triunghiular în Baia Mare, cu participarea echipelor CS Minaur, HC Zalău și CSM Iași (fiecare echipă va juca două meciuri).

Liga Florilor MOL debutează pe 1 septembrie, dată la care Minaur are programat un meci pe teren popriu, cu CSM Corona Brașov.

Sursa: CS Minaur

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.