HANDBAL: Meci fără miză pentru HCM Baia Mare

HANDBAL: Meci fără miză pentru HCM Baia Mare

 HCM Baia Mare joacă mâine pe teren propriu împotriva formației HCM Roman, în cadrul Ligii Naționale de handbal feminin. Vicecampioana României îl va avea la acest meci ca antrenor pe bancă pe Sorin Rădulescu.

Partida din cadrul etapei a etapei a 22-a va începe la ora 18 și va constitui prima apariție a băimărencelor în fața propriilor suporteri, după înfrângerea cu 32-26 suferită acum trei săptămâni în fața Coronei Brașov, sinonimă cu pierderea campionatului.
 În aceste condiții, meciul de miercuri nu mai are nicio miză pentru gazde, jocul putând reprezenta doar un antrenament pentru întâlnirea din Champions League cu Buducnost, programată în data de 2 aprilie.
 De asemenea, fanii le vor putea vedea la lucru pe cele șapte internaționale care s-au calificat cu România la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, în urma turneului desfășurat în Danemarca. În meciul cu HCM Roman, băimărencele îl vor avea pe bancă pe Sorin Rădulescu, principalul Aurelian Roșca fiind învoit pentru a participa la o înmormântare. 
Directorul tehnic Ioan Băban nu are drepul de a conduce echipa, fiind membru al Consiliului de Administrație al Federației Române de Handbal. 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.