HANDBAL: Meci de gală pentru HCM Baia Mare, cu deținătoarea trofeului Champions League

HANDBAL: Meci de gală pentru HCM Baia Mare, cu deținătoarea trofeului Champions League

 Meci de gală pentru HCM Baia Mare în Champions League. Băimărencele vor întâlni mâine pe teren propriu deținătoarea trofeului, Buducnost Podgorica, în prima manșă din sferturile de finală ale competiției. 

HCM Baia Mare și Buducnost Podgorica luptă pentru un loc în Final Four, partida tur dintre cele două formații urmând să fie găzduită de sala polivalentă ”Lascăr Pană” sâmbătă de la ora 14. Buducnost este cel mai tare adversar pe care-l vor întâlni băimărencele în acest sezon, formația muntenegreană având în componență foarte multe handbaliste de mare valoare, printre care se numără și Cristina Neagu, cea mai bună handbalistă din România.
„Meciul este foarte important și va fi un regal handbalistic. Să vină cea mai bună echipă din Europa în Baia Mare este o treabă extraordinară și acolo ne sunt gândurile îndreptate”, a declarat directorul tehnic al echipei HCM Baia Mare, Ioan Băban.  
Chiar dacă Buducnost este câștigătoarea ultimei ediții a Ligii Campionilor și are și în acest an ca obiectiv cucerirea trofeului, handbalistele de la HCM Baia Mare sunt optimiste înaintea jocului și sunt încrezătoare în șansele lor. 
„Consider că, dacă suntem unite și dacă avem o atitudine de învingătoare, putem învinge orice echipă, indiferent de nume sau de felul în care joacă”, a declarat handbalista echipei HCM Baia MareLuciana Marin.  
Partida retur dintre cele două formații se va disputa în data de 10 aprilie, de la ora 18, la Podgorica.
 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.