HANDBAL: HCM Baia Mare – HCM Roman: 27-22 (15-10). Paula Ungureanu, huiduită de spectatori

HANDBAL: HCM Baia Mare – HCM Roman: 27-22 (15-10). Paula Ungureanu, huiduită de spectatori

HCM Baia Mare a bifat aseară o nouă victorie în Liga Națională. Vicecampioanele României au învins pe teren propriu formația HCM Roman, Paula Ungureanu, având surpiza neplăcută să fie huiduită de spectatori la acest joc. 

Paul Ungureanu a fost întâmpinată cu ostilitate încă de la prezentarea echipelor, fanii băimăreni taxând-o astfel pentru prestația lamentabilă din meciul cu Corona Brașov, una dintre cauzele pierderii titlului în dauna formației CSM București, la care Paula se spune că va evolua din sezonul următor. După acest incident, Ungureanu a luat loc pe banca de rezerve și nu a jucat nici măcar un minut. HCM Baia Mare a câștigat cu 27-22, la pauză 15-10, partida jucată acasă cu HCM Roman, la capătul unui joc relativ echlibrat, presărat cu multe greșeli. Principalele marcatoare de la HCM au fost Valentina Ardean cu 8 goluri și Katarina Jezic cu 7.

„S-a văzut că gazdele au experiență mai mare. Noi am făcut trei greșeli consecutive la scorul de 23-21, care au fost taxate imediat de echipa din Baia Mare. Dacă am fi gestionat mai bine finalul, poate acum vorbeam de o surpriză.”, a declarat antrenorul echipei HCM Roman, Florentin Pera.  

„A fost un meci destul de echilibrat, echipa din Roman ridicându-se la nivelul nostru. Îmi pare bine că, după o perioadă atât de aglomerată, am reușit să câștigăm și să ieșim sănătoase de pe teren, ceea ce este cel mai important pentru noi.”, a declarat handbalista echipei HCM Baia Mare, Luciana Marin.  

„Consider rezultatul just. Majoritatea fetelor noastre au fost plecate în ultima vreme la acțiunile diferitor echipe naționale și sunt obosite. Până la urmă aș putea remarca faza de apărare, unde am avut momente foarte bune. ”, a declarat directorul tehnic al echipei HCM Baia Mare, Ioan Băban.  

 În etapa următoare a Ligii Naționale, HCM Baia Mare va întâlni în deplasare echipa SCM Craiova, meciul fiind programat luni, de la ora 16 și 30 de minute. 

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.