Handbal feminin: România a câştigat Trofeul Carpaţi

Handbal feminin: România a câştigat Trofeul Carpaţi
Naţionala României a câştigat ediţia a 35-a a Trofeului Carpaţi la handbal feminin, duminică, la Drobeta Turnu Severin, după ce a surclasat Serbia în ultimul meci, cu scorul de 37-18 (22-8).
România a câştigat competiţia graţie clasamentului făcut între primele trei echipe, aflate la egalitate de puncte, 4. România, după 33-35 cu Ungaria, 35-16 cu Macedonia şi 37-18 cu Serbia, a ocupat primul loc, urmată de Ungaria, 4 p, Serbia, 4 p, Macedonia, 0 p. În celălalt joc de duminică, Ungaria a dispus de Macedonia cu scorul de 31-20 (16-11). 

Cu Serbia, doar primele 5-6 minute au fost echilibrate, după care echipa noastră s-a desprins clar, graţie unei apărări foarte bun şi unui joc de contraatac excelent. România a evoluat în aceeaşi notă şi după pauză, în timp ce Serbia a părut că a prins o zi mai slabă, după ce sâmbătă câştigase la patru goluri în faţa Ungariei. 

Trofeul Carpaţi a constituit ultima verificare a echipei noastre înaintea Campionatului Mondial din Brazilia, care se va desfăşura în luna decembrie. 


Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.