HANDBAL: CSU Danubius Galați – HCM Minaur Baia Mare 25-25 (13-13)

HANDBAL: CSU Danubius Galați – HCM Minaur Baia Mare 25-25 (13-13)

HCM Minaur a pierdut ieri două puncte prețioase în lupta pe care o duce pentru calificarea în play-off. Băimărenii n-au reușit să obțină în deplasare decât un rezultat de egalitate 25-25, la pauză 13-13, în fața modestei echipe Danubius Galați.

HCM Minaur, fără Răzvan Pop și Marius Sadoveac în lot, s-a împiedicat surprinzător pe terenul ultimei clasate, care a reușit să obțină astfel primul punct din acest campionat. Mai mult, gălățenii au fost chiar la un pas să câștige partida, după ce au condus în ultimul minut cu 25-24. Și băimărenii au avut șansele lor de a se impune, mai ales ținând cont că în minutul 48 au fost în avantaj cu scorul de 23-19. 

Principalii marcatori de la oaspeți au fost în acest meci Daniel Bera cu 6 goluri și Alexandru Sabou cu 5. Paul Simulescu a fost din nou singurul portar din lot. După 23 de etape, HCM Minaur ocupă în continuare locul 8 în clasament cu 33 de puncte, în timp ce pe poziția a 9-a se află Dunărea Călărași cu 29 de puncte. 

Cele două formații se vor întâlni în etapa următoare în meci direct, băimărenii trebuind să nu piardă meciul pentru a se califica în play-off. Partida este programată în Baia Mare, luni, 14 martie, de la ora 19.45.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.