VIDEO | Gropi tot mai multe și mai mari pe străzile din Sighet

Vine primăvara și apar gropile în asfalt, tot mai mari și mai multe. Pentru că vremea permite lucrări de intervenție, pe unele artere din Sighet au apărut și primele plombe din acest an.

Lucrările sunt efectuate de angajații Serviciului de Gospodărire Urbana, care azi au intervenit cu lucrări de plombare cu asfalt rece, pe strada Mihai Eminescu. Urmează asfaltări și pe alte străzi, în funcție de graficul stabilit.

”În funcție de perioadă, avem grafic, dar dacă perioada ne dă peste cap, se dă și graficul.  Atâta timp cât avem vreme bună, și avem cel puțin peste cinci grade în intervalul 10:00-15:00, putem ieși și cu asfalt rece și cu emulsie și cu dublu strat, dar dacă vremea ne oprește, sigur că trebuie să reducem activitatea”, spune Gheorghe Zerni, șef serviciu SPG URBANA.

Cu prioritate se vor asfalta principalele artere de intrare în oraș, zonele centrale, apoi, străzile laterale.

”Am lucra acuma și cu drumurile neasfaltate, cele pietruite, dar atâta timp cât este umezeală și apă, nu tare putem lucra în perioada asta, nu vor avea efect lucrările”, susține Gheorghe Zerni.

Cetățenii orașului sunt extrem de nemulțumiți de starea drumurilor din municipiu, reacții vehemente nu au întârziat să apară în mediul virtual.

Chiar nu se pot accesa fonduri pentru reabilitarea străzilor și asfaltarea celor care nu au văzut asfalt de 100 de ani? Chiar nici un consilier local sau primar sau viceprimar nu circul pe străzile din oraș?”, scrie unul dintre cetățenii nemulțumiți.

Unii cetățeni au postat chiar și imagini cu gropi în asfalt sub formă de inimioare, deh, că tot e luna iubirii.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.