GORGHIU: Nu vom susține un guvern liberal care nu va avea ca prioritate realizarea infrastructurii în Moldova

GORGHIU: Nu vom susține un guvern liberal care nu va avea ca prioritate realizarea infrastructurii în Moldova

 Copreședintele PNL Alina Gorghiu a declarat, duminică, la Vaslui, că nici ea, nici Vasile Blaga nu vor susține după alegerile parlamentare un guvern liberal care nu va avea ca prioritate realizarea infrastructurii pentru județele Moldovei.

”Este de neconceput ca județul Vaslui să aibă cel mai mic PIB pe cap de locuitor din întreaga țară, cel mai mare șomaj, iar cel mai mare angajator din județ să fie Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului. Vasluiul nu mai poate fi un județ pesedist. (…) Nici eu, nici Vasile Blaga nu vom susține un guvern liberal care nu va avea ca prioritate zero realizarea infrastructurii pentru județele Moldovei”, a precizat Alina Gorghiu, cu ocazia lansării candidaților PNL Vaslui la locale.
La rândul său, Vasile Blaga, copreședinte PNL, a criticat PSD, pe care îl consideră responsabil pentru nivelul scăzut de trai din Moldova.
”PSD a făcut din Moldova cea mai săracă provincie, dar nu trebuie să mai fie bazinul necondiționat de voturi al PSD. Avem șanse să câștigăm în toate județele Moldovei”, a spus Vasile Blaga.
Senatorul PNL Vaslui Dan Marian le-a cerut candidaților liberali să lupte cu seriozitate pentru a putea câștiga în fața adversarilor de la PSD.
”Această întâlnire este prilej pentru a spune tuturor că a venit vremea schimbării în județul nostru. Vrem să schimbăm conducerea pesedistă a județului și modelul PSD de a conduce cu o conducere PNL și cu un model liberal de conducere politică. Ne-am săturat să fim prezentați ca un județ sărac, din care oamenii pleacă în străinătate pentru a putea avea un loc de muncă, un județ cu oameni dezamăgiți, blazați, fără o perspectivă ca lucrurile să se schimbe. (…) PNL își propune ca strategie deschiderea porților acestui județ, reincluderea Vasluiului pe harta economică a României”, a spus președintele PNL Vaslui, Dan Marian.
Alina Gorghiu și Vasile Blaga au fost prezenți la Vaslui, la lansarea candidaților liberali la alegerile locale din luna iunie. La întâlnire au participat, de asemenea, lideri ai filialelor PNL din județele Neamț, Iași și Suceava, dar și vicepreședintele PNL din Republica Moldova, Sergiu Tătaru.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.