Gest și invitație la solidaritate din partea unui borșean

Solidaritatea este unul dintre multele gesturi pe care le putem face în aceste momente. Ajutorul acordat autorităților prin a încerca să limităm cât mai mult ieșirile din casă, până la a răspunde la unele apeluri de a sprijini material diverse acțiuni sunt gesturi mici care  pot salva vieți.

Borșa este o zonă sensibilă din punct de vedere al pericolului pe care-l constituie posibilitatea infectării cu COVID-19. Primăria a făcut un apel către populație pentru  a pune la dispoziția polițiștilor care fac pază la centrele de carantină din Borșa, mașini tip microbus dotate cu instalație de încălzire auxiliară în staționare tip sirocol.

A răspuns apelului un borșean, întors acasă din străinătate, care a fost dispus să pună la dispoziție un autovehicul dotat după cerințele Primăriei. Utilajul a fost deja transportat la una dintre locațiile indicate de autorități. În plus, acesta oferă 20 de paturi de campanie rabatabile, 2 Corturi de campanie, generator 220/380, sistem de incalzire cu aer cald de 40KW. „În aceste momente este important să fim solidari, să lăsăm micile orgolii la o parte și să răspundem responsabil nevoilor autorităților. Fiecare gest devine însemnat”, a spus borșeanul Gavrilă Bor.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.