Gérard Depardieu a fost dat în judecată. Ce altercaţie a avut actorul cu un şofer

Gérard Depardieu a fost dat în judecată. Ce altercaţie a avut actorul cu un şofer

Actorul francez Gérard Depardieu a fost dat în judecată pentru agresiune de conducătorul unui automobil, cu care a avut o altercaţie, miercuri, la Paris, a anunţat joi un reprezentant al Procuraturii pariziene. "A existat o confruntare, iar şoferul automobilului a depus plângere", a spus aceeaşi sursă, potrivit căreia incidentul a avut loc miercuri, în centrul oraşului Paris.O sursă din poliţia pariziană spune că scuterul condus de Depardieu şi acel automobil s-au ciocnit, iar altercaţia a fost declanşată de acea coliziune. Şoferul automobilului susţine că celebrul actor francez, în vârstă de 63 de ani, l-a agresat fizic.Gérard Depardieu este unul dintre cei mai cunoscuţi actori francezi pe plan internaţional şi are la activ peste 100 de filme în care a jucat, inclusiv cele din seria "Asterix", însă în ultima vreme a ţinut prima pagină a ziarelor din motive care nu au legătură cu cariera artistică.

 
În vara anului 2011, presa din lumea întreagă scria despre faptul că actorul francez, suferind de incontinenţă urinară, a încercat să urineze, discret, într-o sticlă, deoarece însoţitoarea de bord i-a interzis accesul la toaletă, pentru că avionul – care circula pe ruta Paris-Dublin – se pregătea să decoleze.

Gérard Depardieu a câştigat numeroase premii de-a lungul prestigioasei lui cariere în cinematografie, inclusiv o nominalizare la Oscar, pentru memorabilul rol din "Cyrano de Bergerac", şi un premiu Globul de Aur, pentru rolul său din filmul "Cartea verde".Mediafax

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.