VIDEO | ”Gânduri pline de încredere”- o carte creată de copiii Școlii Gimnaziale ”George Coșbuc” din Sighet

”Încredere ..un cuvânt miraculos care poate revoluționa lumea”. ”Am mai învăţat că încrederea este acel sentiment care, investit în ceilalţi, poate face câteodată miracole, ,,Şcoala este asemenea unei flori…..dacă îi trădezi încrederea, se ofileşte…”, au scris copiii din clasa a VI-a B, coordonați de profesoara Alina Marina, în cartea ”Gânduri pline de încredere”. Mesajele au fost publicate cu ocazia sărbătoririi ”Zilei Încrederii”, la Școala Gimnazială ”George Coșbuc”, din Sighet.

Una dintre activitățile derulate de copiii Școlii Gimnaziale ”George Coșbuc”din Sighet în cadrul proiectului ”Școala încrederii”a fost publicarea unei cărți în care copiii și-au exprimat liber câteva gânduri pline de sensibilitate și înțelepciune, legate de ”încredere”.

”În școala noastră s-au desfășurat mai multe activități care au avut la bază cuvântul ”încredere”.  În toate clasele au avut loc jocuri, diverse activități, copiii au făcut desene, au creat chiar și o carte ”Gânduri pline de încredere”, foarte frumoasă în care ei și-au exprimat liber gândurile. Este impresionant modul în care ei colaborează cu profesorii, cu câte gânduri frumoase vin copiii, și simțim această deschidere din partea lor și tot ce facem are rezultate”, spune Oana Tompoș, directorul Școlii Gimnaziale ”George Coșbuc”.

”Încrederea este motivul pentru care mulţi oameni au ajuns ceea ce sunt astăzi. Au avut încredere în ei, la fel cum şi eu am încredere că, alături de profesorii şi colegii din şcoala mea, voi deveni OM…”, este mesajul lui Rareş Tomoiagă, în cartea ”Gânduri pline de încredere”

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.