Galerie foto | Greu de civilizat cei care aruncă gunoaiele pe unde apucă

”De la începutul campaniei de curățenie am strâns în medie 26 de saci de gunoi pe zi de pe malurile râului Săsar numai în zona orașului Baia Sprie! Este inacceptabil să se depună atâta efort pentru ca în următoarele zile să identificăm din nou gunoaie pe malurile curățate. Se efectuează controale și se aplică amenzi usturătoare pentru cei care deversează deșeurile în cursuri de apă, atât în Săsar, cat și în apele care trec prin localitățile aparținătoare: Chiuzbaia, Tăuții de Sus și Satu Nou de Sus” – se arată într-o postare pe pagina de Facebook a Primăriei Baia Sprie.

Campania de curățenie de primăvară a început la mijlocul acestei luni.

”Încercați sa fiți responsabili și să le duceți (gunoaiele – n.r.) la platforme sau să le scoateți la poartă în zilele de colectare. De asemenea, am răspuns apelurilor cetățenilor care ne-au solicitat pentru ridicarea vegetației uscate. Ne-am angrenat cu toții în efortul comun de-a ne curăța locul unde trăim. Spațiile publice din fața gospodăriei și a blocului sunt și responsabilitatea dumnevoastră, a cetățenilor. Spor la curățenia de primăvară!” – se mai arată în postare.

E drept, unii sunt mai greu de civilizat și în ceea ce privește colectarea gunoaielor acolo unde e locul lor de colectat.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.