GALERIE FOTO & VIDEO | Cu mărțișoarele în trafic

Și polițiștii maramureșeni de la Serviciul Rutier au tradiția lor de 1 martie. Aceștia și-au accesorizat astăzi aparatele radar cu câte un mărțișor, cu care au surprins doamnele și domnișoarele aflate în trafic.

Mai multe autoturisme conduse de doamne sau domnişoare pe DN 1C, în Lăpuşel sau pe bulevardul Unirii din Baia Mare au fost oprite de poliţiştii rutieri. Pentru că a fost o acţiune cu tematică specifică zilei de 1 martie, în loc de „Bună ziua, vă rugăm să prezentaţi actele la control”, poliţiştii le-au oferit celor oprite în trafic câte un mărţişor, simbol al primăverii, şi le-au transmis urări de sănătate, bucurii şi o primăvară frumoasă, fără incidente în trafic.

Astfel de acţiuni au devenit o tradiţie pentru poliţiştii Serviciului Rutier Maramureş şi ai Biroului Rutier Baia Mare. Interesaţi de siguranţa participantelor la trafic, poliţiştii nu au omis să le transmită şi câteva sfaturi care le pot feri de neplăceri atunci când conduc. Ca în anii trecuţi, şoferiţele au fost surprinse în mod plăcut, le-au zâmbit şi le-au mulţumit poliţiştilor pentru gestul făcut. Şi încă o dată s-a confirmat că în prezenţa poliţiştilor rutieri, circulaţia s-a desfăşurat exemplar.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.