Gabriel Zetea (PSD): ”Gafă liberală de proporții – Ionel Bogdan, ignorant sau superficial?”

Strategia de campanie a PNL dă rateuri, o gafă de proporții fiind lansată public de șeful liberalilor maramureșeni. Deși se laudă cu echipa de campanie și experiența PDL+PNL din ultimii 15 ani, Ionel Bogdan s-a compromis prin afirmațiile lansate recent în spațiul public.

”Solicit demisia de urgență a ministrului Dezvoltării, Daniel Suciu, deoarece a exclus regiunea Nord-Vest de la finanțarea proiectelor destinate microîntreprinderilor, aducând astfel pierderi de milioane de euro antreprenorilor locali.” Afirmația președintelui PNL Maramureș este penibilă, o dovadă a diletantismului și modului politicianist în care încearcă să manipuleze populația. Doar că maramureșenii sunt mai inteligenti și știu că apelul de finanțare la care face referire Ionel Bogdan este dedicat regiunilor care nu au contractat și nici nu au depus, în prima sesiune de depunere a proiectelor, documentații pentru obținerea alocărilor pentru Programul Operational Regional, Obiectivul 2.1A, destinat microintreprinderilor.

Iar comunicatul PNL continuă în aceiași notă de ignoranță, domnul Bogdan menționând că:” Din păcate, niciun antreprenor din regiunea Nord-Vest, niciun om de afaceri din Maramureș , nu vor putea beneficia de cei 200 000 de euro, bani europeni destinați finanțării obiectivelor menționate mai sus. Regiunea  Nord-Vest   pierde milioane de euro, bani   europeni, pierde dezvoltarea afacerilor locale, pierde sute de locuri de muncă mai bine plătite din cauza unui ministru care a decis să taie din pix această regiune de la finanțarea proiectelor”. Pentru corecta informare a domnului Ionel Bogdan, PSD se angajeaza să livreze PNL Maramureș și lista antrepenorilor liberali care au depus și vor beneficia de fondurile solicitate.

Și pentru că liderul liberal solicită nu doar demisia ministrului Daniel Suciu, ci și o poziție oficială pe această temă din partea președintelui PSD Maramureș, Gabriel Zetea, îl informăm că, până la data de 4 martie 2019, în prima etapă de contractare a proiectului POR 2.1, regiunea de Nord Vest, -care include și județul Maramureș-, a fost cea mai performantă regiune la obținerea finanțărilor pentru dezvoltarea afacerilor locale, contractând 98% din alocările existente.

Domnule Ionel Bogdan, dacă sursele PNL nu sunt de încredere sau propria echipă vă sabotează, vă invităm să vă documentați singur sau să solicitați informații corecte, înainte de a mai ieși cu comunicate care vă compromit și aruncă în derizoriu miscarea liberală.

Biroul de presă al PSD Maramureș

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.