Fundația Comunitară Mureș a prezentat în Baia Mare rezultatele proiectului Safe4Cycle

Fundația Comunitară Mureș a prezentat miercuri, 25 mai în Baia Mare rezultatele proiectului Safe4Cycle. Obiectivul proiectului a fost crearea de materiale educaționale on-line, materiale video, caiet de lucru interactiv materiale e-learning pentru profesori în domeniul educației rutiere pe biciclete, precum și distribuirea rezultatelor strânse – către reprezentanții unor organizații, instituții – care ar putea folosi aceste materiale pentru educația copiilor în viitor.

Cu ocazia evenimentului s-au prezentat celor interesați cum poate fi folosit platforma online Safe4Cycle2 și cum se pot implica instituțiile interesate (orașul fiind reprezentat la nivel de subprefect, vicepreședinte Consiliului Județean, inspector general adjunct ISJ, Poliția rutieră respectiv cea Locală, ONG-uri) și cadrele didactice în programul de educație rutieră pentru a încuraja mobilitatea activă în rândul elevilor.
 Municipiul Baia Mare este dedicată sprijinirii acțiunilor ce au în vedere promovarea mobilității alternative (biciclete, trotinete) în rândul cetățenilor”, – a spus Pap Zsolt István, viceprimar.

 

 

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.