FOTO-VIDEO| 80 de elevi din 110 absolvenți de clasa a VIII-a au medii peste 9 la Școala Gimnazială ”Nicolae Iorga” din Baia Mare

O generație de elevi deosebiți și-au luat azi, 11 iunie, rămas bun de la școală unde timp de nouă ani, cum arată și rezultatele obținute, au mers zi de zi cu mult drag. Din cei 110 elevi absolvenți ai Școlii Gimnaziale ”Nicolae Iorga” din Baia Mare 11 au terminat clasa a VIII-a cu media 10, iar 80 cu media peste 9. Inspectoratul Școlar Maramureș a acordat două premii de excelență absolvenților Pintér Emese și Marosán Erik pentru media generală 10  a celor 4 ani de școală.  Cei 11 elevi care au absolvit clasa a VIII-a cu media 10 sunt: Andreica Eduard, Borcutean Anastasia Maria, Pop Nina Lorena, Curac Marius Gabriel, Herman Adina Alexia, Marosán Erik, Pintér Emese, Costin Daiana Andrea, Ilieș Iarina Ștefania, Paul Maria Teodora, Zaharie Fineas.

La festivitatea de absolvire au luat cuvântul prof. Boloș Mihai, directorul școlii,  Pop Vasile Grațian, inspector general adjunct, Marosán Erik din partea elevilor, prof. Buhai Ramona din partea părinților, Bálint Beáta, director adjunct, iar din partea elevilor a vorbit Draghiș Irina Ștefania.

”Vă doresc dragi absolvenți mult, mult succes în viață, la examenele care încă vă mai așteaptă, să vă bucurați din plin de aceste clipe frumoase alături de cei dragi, să fiți călăuziți în viață de cele trei valori: adevărul, binele și credința,”- a spus prof. Boloș Mihai, director.

” În primul rând mă simt onorat să particip la festivitatea de absolvire a unei școli emblematice pentru municipiul Baia Mare, pentru Maramureș, pentru România, ” – a spus prof. Pop Vasile Gațian, inspector general adjunct.

”Dragi colegi, păstrați ca pe o comoară de preț amintirea anilor de gimnaziu și apreciați tot ceea ce ați acumulat în această școală. Pășiți curajoși spre viitor și luptați cu demnitate și onestitate pentru visurile voastre. Aveți încredere că veți reuși prin muncă și seriozitate. Vă doresc mult succes!” – a fost mesajul lui Marosán Erik către colegii lui.

” Acum când porniți spre lumea adolescenței, luați în inimi și priviri mireasma dulce a anilor de gimnaziu, chipurile unor dascăli minunați, imaginea unor clase prea mici cu elanul și fantezia voastră tinerească și cu toate acestea o parte a ființei voastre va rămâne aici mereu, ” – a spus Draghiș Irina Ștefania din partea elevilor din clasa a VII-a.

” Vă dorim să găsiți răspunsuri corecte la întrebările ce vă macină, să fiți buni, să faceți ceea ce vă face plăcere, să fiți generoși, să-i prețuiți pe cei dragi, să găsiți fericirea ascultându-vă vocea interioară pentru că fericirea e în fiecare dintre noi, ” – a spus prof. Buhai Ramona, din partea părinților.

” Vă doresc ca viitorul să vă aducă tuturor ceea ce vă doriți și visați. Mult succes în viață, să vă bucurați din plin de aceste clipe frumoase alături de cei dragi. Vă doresc succes la examene! Dragi părinți, felicitări! Aveți niște copii minunați! Cu toți sunt valoroși. Fiți alături de ei, îndrumați-i cu multă înțelepciune și răbdare în anii care urmează, ani care sunt decisivi pentru ei. Vă doresc, mult succes la examene și o alegere înțeleaptă și realistă pentru viitorul acestor tineri minunați, ” – a spus Bálint Beáta, director adjunct.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.