VIDEO | (FOTO) Autoturism semnalat furat din Italia, descoperit de polițiștii de frontieră în Sighetu Marmației

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Sighetu Marmației au descoperit și indisponibilizat un autoturism în valoare de peste 14.600 de lei, care figurează ca fiind semnalat furat din Italia.

Ieri, 9 polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Sighetu Marmației – ITPF Sighetu Marmației au desfășurat o acțiune pe linia prevenirii și combaterii traficului internațional cu autoturisme furate din stăinătate. În cadrul acțiunii, oamenii legii au descoperit abandonat pe o stradă din municipiul Sighetu Marmației un autoturism cu număr de înmatriculare specific Italiei.

Cu ocazia verificărilor efectuate de către polițiștii de frontieră în bazele de date, s-a constatat că mașina figurează în evidenţele Interpol ca fiind semanlată furată, alertă introdusă de autorităţile din Italia.

Autoturismul, în valoare de peste 14.600 de lei, a fost indisponibilizat la sediul instituției, iar poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt, precum și pentru documentarea întregii activitați infracționale, urmând ca la final să fie dispuse măsurile legale care se impun.

 

SURSA FOTO: ITPF SIGHETU MARMAȚIEI

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.