Fotbal: România a ratat calificarea în semifinalele CE U-19, după 0-0 cu Irlanda

Fotbal: România a ratat calificarea în semifinalele CE U-19, după 0-0 cu Irlanda

Selecţionata României a ratat calificarea în semifinalele Campionatului European de fotbal pentru juniori U-19, după ce a remizat marţi seara, 0-0, la Berceni, cu Irlanda, în ultimul său meci din Grupa A.Învinsă de Cehia (1-3) şi Grecia (0-1), echipa noastră avea nevoie de un succes la două goluri, coroborat cu o victorie a Cehiei în faţa Greciei pentru a prinde semifinalele competiţiei găzduite de patru localităţi din judeţul Ilfov.
Deşi a controlat în cea mai mare parte meciul cu Irlanda şi a avut mai multe ocazii, România nu a reuşit nici măcar o victorie de palmares.Echipa noastră a început destul de bine meciul şi a avut câteva ocazii în primele minute, prin Ionuţ Năstăsie (3, 7) şi Chitoşcă (9, 18). Jocul s-a stins apoi, s-a desfăşurat fără orizont, între cele două careuri, până la pauză apărând o singură situaţie notabilă, în min. 41, când Egan a reluat cu capul peste poartă.
Şi după pauză, tricolorii au căutat golul, dar fără sorţi de izbândă, Năstăsie (57), Chitoşcă (61), pentru ca Gavra să reia în bara transversală din mijlocul careului (64). Năstăsie a mai avut o ocazie (65), însă portarul irlandez a fost la post.
Irlandezii au ratat şi ei o şansă mare, în min. 66, dar Connor Smith nu a ajuns la o centrare în 6 metri.
Benzar a tras excelent de la 30 de metri (67), dar Aaron McCarey a respins. Carruthers a respins de pe linia porţii în min. 71 mingea trimisă cu capul de Remeş. Stanciu a expediat un şut care i-a dat emoţii portarului irlandez (82).Graţie acestui egal, Irlanda s-a calificat în semifinalele competiţiei, unde va întâlni Spania, câştigătoarea Grupei B.
AGERPRES
 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.