FOTBAL: Meci de totul sau nimic, sâmbătă, pentru CSM Sighet

FOTBAL: Meci de totul sau nimic, sâmbătă, pentru CSM Sighet

 CSM Sighet va evolua mâine în cea de-a patra etapă a returului în deplasare împotriva celor de la Odorheiul Secuiesc. Sighetenii vin după două înfrângeri consecutive și speră să obțină prima victorie într-un meci oficial din acest an. În meciul tur dintre cele două formații, echipa din Sighet s-a impus cu scorul de 4-0.

Formația antrenată de Marius Popescu se află într-o perioadă mai puțin bună după ultimele două înfrângeri suferite în fața celor de la Avântul Reghin și Miercurea Ciuc. Meciul de mâine este unul de totul sau nimic pentru echipa de la poalele Solovanului. 
În cazul unei înfrângeri, șansele sighetenilor de a-și îndeplini obiectivul propus la începutul sezonului, și anume accederea în eșalonul secund al fotbalului românesc, ar deveni nule, în timp ce în cazul unui succes obiectivul ar rămâne încă în picioare. 
Pentru CSM va reveni în primul 11 Vlad Gordin, care nu a putut evolua etapa trecută din cauza cartonașului roșu primit la Reghin.  Meciul dintre formația sigheteană și Odorheiul Secuiesc va avea loc mâine începând cu ora 15:00.
 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.