FOTBAL: Încă un derby pentru FCM Baia Mare

FOTBAL: Încă un derby pentru FCM Baia Mare

 FCM Baia Mare întâlnește sâmbătă pe teren formația Gaz Metan Mediaș, în derby-ul etapei a 22-a a ligii secunde. Băimărenii au avut doar două zile la dispoziție să pregătească acest meci, dar speră ca la final să părăsească terenul victorioși.

Sâmbătă, de la ora 11, pe stadionul “Viorel Mateianu” se vor afla față în față ocupantele locurilor 4 și 2 din seria secundă, cele două formații fiind despărțite de un singur punct în clasament. Băimărenii își tratează cu respect adversarul, dar vor să-l învingă pentru a-și adăuga încă trei puncte prețioase în lupta pe care o duc pentru calificarea în play-off.
Timpul este foarte scurt. Am avut doar două zile la dispoziție să ne refacem după meciul de la Târlungeni. Mediașul are un avantaj față de noi, pentru că a jucat marți. Va fi un joc dificil, pe care dorim să-l câștigăm pentru noi și pentru suporterii noștri.”, a declarat antrenorul principal al echipei FCM Baia Mare, Dorin Toma.
„O echipă bună vom întâlni, cu un antrenor bun. Gaz Metan este un club organizat din toate punctele de vedere și de aceea adversarii noștri sunt unde sunt acuma.”, a arătat căpitanul echipei FCM Baia Mare, Alin Ignea. 
„E o echipă bună, cu jucători valoroși. Au demonstrate acest lucru în ultima etapă, când a reușit să câștige. Noi sperăm să facem un joc bun și să reușim la finalul celor 90 de minute să luăm cele trei puncte”, a spus fotbalistul echipei FCM Baia Mare Cristian Daminuță. 
Pe banca tehnică a oaspeților se va afla în meciul de mâine antrenorul Leo Grozavu, fost jucător al echipei FC Baia Mare. În meciul din turul campionatului, fotbaliștii antrenați de Dorin Toma și Cristian Bogdan s-au impus în deplasare cu scorul de 1-0, prin golul marcat de Vasile Pop.
 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.