FOTBAL FEMININ: Andreea Cândea, jucătoarea ACS Fotbal Feminin Baia Mare, convocată în Echipa Națională U15

Echipa Națională de Fotbal Feminin U15 se pregătește pentru un stagiu intensiv de antrenament, ce va avea loc la Centrul Național de Fotbal Mogoșoaia, în perioada 10-14 martie a acestui an. Printre jucătoarele convocate la această acțiune se numără și talentata Cândea, reprezentanta clubului ACS Fotbal Feminin Baia Mare.

Cândea Andreea a impresionat prin performanțele sale remarcabile în cadrul clubului local, iar acum primește o nouă oportunitate de a-și demonstra calitățile și talentul la nivel național. Convocarea sa în echipa națională reprezintă o recunoaștere a efortului și dedicării sale în domeniul fotbalului feminin.

Reunirea lotului este programată pentru data de 10 martie 2024, ora 18:00, la Centrul Național de Fotbal Mogoșoaia. Acolo, Cândea Andreea și celelalte jucătoare convocate vor fi supuse unui program intensiv de pregătire sub îndrumarea antrenorilor naționali, având ocazia să își dezvolte abilitățile și să își îmbunătățească jocul în vederea competițiilor viitoare.

Această convocare reprezintă o mare onoare pentru Cândea Andreea și pentru clubul ACS Fotbal Feminin Baia Mare, și suntem siguri că va reprezenta cu mândrie echipa națională și va contribui la succesul acesteia în competițiile viitoare.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.