FOTBAL: FCM Baia Mare merge la Satu Mare să câștige ”meciul orgoliilor”

FOTBAL: FCM Baia Mare merge la Satu Mare să câștige ”meciul orgoliilor”

 FCM Baia Mare întâlnește mine în deplasare marea rivală Olimpia Satu Mare, în campionatul ligii secunde. Băimărenii și-au propus să câștige cele trei puncte puse în joc, pentru a-și spori șansele de calificare în play-off.

Până la finalul sezonului regulat mai sunt de jucat două etape și băimărenii cred că trei puncte le-ar asigura în foarte mare măsură locul în play-off. FCM Baia Mare vrea să-și ușureze situația și să învingă mâine la Satu Mare, pentru a nu mai avea emoții foarte mari în ultima etapă când va juca acasă cu CSM Râmnicu Vâlcea.
„Asta încercăm să facem. Noi jucăm fiecare meci la victorie și sunt sigur că băieții se vor dărui și la Satu Mare. Sper să avem aceeași atitudine și determinare ca până acum și să reușim să luăm cele trei puncte”, a declarat antrenorul principal al echipei FCM Baia Mare, Dorin Toma.
„Tot timpul ne gândim numai la victorie, suntem încrezători în forțele noastre și sperăm să câștigăm. Ar conta foarte mult pentru noi o victorie la Satu Mare și mergem acolo deciși să câștigăm”, a adăugat fotbalistul echipei FCM Baia MareFlorin Anițoiu. 
„Avem un meci greu cu Satu Mare, sperăm să ne revenim din punct de vedere fizic până la ora jocului, acesta este cel mai important lucru. Eu zic că vom face un meci bun și o să câștigăm.”, a declarat căpitanul echipei FCM Baia Mare, Alin Ignea. 
Partida Olimpia Satu Mare – FCM Baia Mare se va disputa sâmbătă, de la ora 11. Înaintea acestui joc, gazdele ocupă locul 10 în clasamentul seriei secunde, cu 30 de puncte, în timp ce băimărenii se află pe 5, cu 42 de puncte. 
 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.