FOTBAL: FCM Baia Mare joacă un meci foarte important, la Cluj, pentru accederea în play-off

FOTBAL: FCM Baia Mare joacă un meci foarte important, la Cluj, pentru accederea în play-off

 FCM Baia Mare joacă sâmbătă în deplasare cu Universitatea Cluj în campionatului ligii secunde de fotbal. Deoarece suprafața de joc a stadionului Cluj Arena este protejată pentru partida amicală România-Spania, întâlnirea din cadrul etapei a 23-a se va disputa pe un gazon sintetic.

Partida de sâmbătă este deosebit de importantă pentru ambele echipe, în tentativa lor de a se califica în play-off.Universitatea Cluj ocupă în acest moment locul 9 și are neapărată nevoie de victorie pentru a-și realiza obiectivul, în timp ce FCM Baia Mare este pe 6, ultima poziție a clasamentului care asigură accederea în play-off.  
„Este un meci foarte important și dificil pentru noi. Din păcate nu suntem deocamdată calificați în play-off. Ne vom juca o șansă foarte mare cu U Cluj. Sperăm să câștigăm sau să obținem măcar un punct, pentru a ne menține șansele la calificare.  Clujul își va juca ultima șansă în acest meci și ne dorim ca și noi să răspundem cu aceeași monedă. Încercăm să ne calificăm cât mai repede în play-off, pentru a pregăti în liniște celelalte jocuri”, a declarat antrenorul principal al echipei FCM Baia Mare, Dorin Toma.
„Un meci important care decide viitorul nostru și, dacă reușim să câștigăm, vom fi mult mai liniștiți din punct de vedere al play-off-ului”, a spus fotbalistul echipei FCM Baia Mare, Sergiu Jurj. 
„Va fi un meci extrem de dificil pentru noi, pentru că venim după un rezultat prost. Moralul nostru putem spune că a scăzut puțin, dar vom aborda meciul la victorie, pentru că avem nevoie de cele trei puncte”, a arătat un alt jucător al echipei FCM Baia Mare, Bogdan Străuț. 
În afara Universității Cluj, băimărenii vor avea încă un adversar la meciul de sâmbătă. Asta întrucât întâlnirea se va desfășura pe un gazon sintetic, din cadrul bazei sportive “Dan Anca”. 
„Jucăm pe teren sintetic, nu avem ce face, acolo a fost programat meciul. Mâine vom face un antrenament pe terenul de joc, pentru a ne obișnui cât de cât cu suprafața respectivă. Este un dezavantaj pentru noi, ținând cont că noi ne antrenăm în noroi și dintr-odată trebuie să jucăm pe teren sintetic. Avem însă jucători inteligenți, care se vor adapta repede la noua suprafață de joc”, a declarat antrenorul principal al echipei FCM Baia Mare, Dorin Toma.
„O suprafață nouă de joc pentru noi. Am fost obișnuiți să evoluăm pe iarbă sau pe terenuri mai rele, dar ne vom adapta și sperăm să câștigăm acest meci”, a adăugat Sergiu Jurj. 
„Se poate spune și asta, că va fi un impediment pentru noi, deoarece ne-am antrenat numai pe iarbă, dar sperăm să facem față cu brio jocului la meciul de sâmbătă”, a conchis Bogdan Străuț.
Întâlnirea Universitatea Cluj – FCM Baia Mare se va disputa sâmbătă, de la ora 11.  
 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.