FOTBAL: FCM Baia Mare – Gaz Metan Mediaș 0-1 (0-0)

FOTBAL: FCM Baia Mare – Gaz Metan Mediaș 0-1 (0-0)

Etapa a 22-a a ligii secunde la fotbal a adus și prima înfrângere pe teren propriu din anul 2016 pentru FCM Baia Mare. Echipa antrenată de Dorin Toma și Cistian Bogdan a coborât astfel pe locul 6 în clasament, ultimul care asigură calificarea în play-off.

FCMBaia Mare a pierdut cu 1-0, la pauză 0-0, partida disputată sâmbătă pe stadionul Viorel Mateianu în compania formației Gaz Metan Mediaș. Oaspeții au marcat golul victoriei în minutul 65 prin Buziuc, care a trimis în poarta goală de la 10 metri mingea respinsă greșit de Ormenișan. Băimărenii, care au jucat foarte slab în atac, au evoluat din minutul 69 în inferioritate numerică, după ce Cosmin Sârbu a văzut al doilea cartonaș galben și implicit pe cel roșu. Jocul s-a desfășurat din nou pe un teren foarte prost, gazonul băimărenilor fiind departe de rigorile ligii a doua.

„În primul rând este greu de jucat pe un asemnea teren și cred că Baia Mare merită mai mujlt decât atât. Îmi pare rău pentru echipă, pentru că acești băieți au dovedit că merită atenție mai mare, dar din păcate trebuie să joace pe un teren impracticabil. O echipă care își propune să joace în play-off are nevoie de o altă suprafață.  Ne bucurăm că am reușit să legăm patru victorii, împotriva unor echipe puternice, dar mai avem drum lung.”, a declarat antrenorul principal al echipei Gaz Metan Mediaș, Leo Grozavu.

„Din punctual meu de vedere am făcut un joc destul de bun, ne-am creat și câteva ocazii, dar până la urmă echipa mai pragmatic și mai pregătită din toate punctele de vedere a reușit să câștige. Vina este a noastră, încă nu suntem calificați în play-off.”, a declarat antrenorul principal al echipei FCM Baia Mare, Dorin Toma.

„Un meci de mare angajament disputant pe un teren foarte greu. Nu trebuie să dăm însă vina pe teren, pentru că și ei au jucat pe același gazon și din păcate pentru noi au reușit să câștige.”, a declarat fotbalistul echipei FCM Baia Mare, Emil Dică. 

„A fost un meci greu, disputant pe un teren greu. Gaz Metan este o echipă bună și acest lucru s-a văzut pe teren. Asta este, mergem mai departe!”, a declarat fotbalistul echipei FCM Baia Mare, Vasile Pop. 

În etapa următoare, programată sâmbătă, FCM Baia Mare va juca în deplasare cu Universitatea Cluj.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.