FOTBAL: AJF vine cu noutăți extrem de importante pentru returul campionatelor ligilor a IV-a și a V-a

FOTBAL: AJF vine cu noutăți extrem de importante pentru returul campionatelor ligilor a IV-a și a V-a

 Asociația Județeană de Fotbal vine cu noutăți extrem de importante pentru returul campionatelor ligilor a IV-a și a V-a. AJF a alcătuit o bază de date electronică cu toți fotbaliștii legitimați, astfel încât substituirile de jucători nu vor mai fi posibile pe viitor.  

Astăzi s-a desfășurat în Baia Mare Adunarea Generală a Asociației Județene de Fotbal. Cu această ocazie, participanții au primit informații legate de modul în care se va desfășura activitatea în fotbalul județean. De acum înainte, conducătorii de cluburi și jucătorii care activează în campionatele ligilor a IV-a și a V-a vor trebui să stea cu ochii pe site-ul www.ajfmm.ro. De pe pagina web a Asociației Județene de Fotbal vor putea fi descărcate foile de joc înaintea fiecărui meci, care vor furniza toate datele legate de lotul echipelor și jucătorii care sunt suspendați. 
„În rapoartele de arbitraj, loturile celor două echipe vor fi înscrise într-un tabel. La echipele de liga a a IV-a fotbaliștii seniori vor fi trecuți cu litere normale, iar cei sub 21 de ani cu litere înclinate”, a declarat președintele AJF Maramureș, Cristian Balaj. 
De asemenea, fotbaliștii suspendați sunt trecuți pe tabel cu litere mari, iar pe site-ul Asociației Județene de Fotbal poate fi vizualizată și poza lor. În acest fel, prin intermediul unei tablete sau al unui telefon mobil, adversarii pot să-și dea seama chiar la stadion dacă aceștia sunt introduși în teren. Cristian Balaj, președintele AJF Maramureș, speră ca cei implicați să se adapteze cât mai repede la noile reguli.
„Arbitrul vine la joc cu raportul listat cu două-trei zile înainte de meci, pentru a a-l folosi în caz de nevoie, dar obligația de a-l lista revine delegaților echipelor. Mi-e greu să cred că cineva nu poate avea acces, chiar și la primărie, la o imprimantă. Dacă există delegați care nu se vor descurca, atunci aceștia trebuie să anunțe din timp și raportul de joc va fi dus de câtre arbitru”, a specificat Cristian Balaj.
La Adunarea Generală a Asociației Județene de Fotbal au fost prezenți majoritatea conducătorilor de cluburi din ligile a IV-a și a V-a. Toți participanții au primit din parte AJF Maramureș câte o minge de fotbal. 
 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.