FORȚE PROASPETE: Colegi noi pentru jandarmii maramureșeni

FORȚE PROASPETE: Colegi noi pentru jandarmii maramureșeni

 În 5 noiembrie, un număr de 9 subofiţeri, absolvenţi ai şcolilor militare de subofiţeri de la Drăgăşani şi Fălticeni, care au ales să-şi desfăşoare activitatea la Jandarmeria Maramureş, și-au început activitatea.

Tinerii jandarmi vor participa la un program de pregătire pentru cunoaşterea atribuţiilor şi sarcinilor  specifice, după care vor intra în serviciu, sub tutela unui specialist, timp de şase luni, pentru executarea misiunilor de ordine publică, în cadrul structurilor operative ale unităţii de la Baia Mare, Târgu Lăpuş, Vişeu de Sus şi Borşa. De la primele ore ale dimineţii, aceștia au fost primiţi de către lt.col. Haiduc Mihai Dan, Prim adjunct al Inspectorului şef, care le-a adresat un călduros bun venit, asigurându-i de tot sprijinul colectivului unităţii, pentru a se putea acomoda cât mai repede. 
 Ziua de 5 noiembrie  va rămâne de referinţă pentru  cei 9 jandarmi, deoarece reprezintă prima lor zi în serviciu, la unitatea militară unde au ales să fie repartizaţi ca urmare a absolvirii studiilor militare.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.