FOC PUS INTENŢIONAT? Casa unei familii cu 16 copii din Baia Mare, distrusa de incendiu a doua oara, in doi ani

FOC PUS INTENŢIONAT? Casa unei familii cu 16 copii din Baia Mare, distrusa de incendiu a doua oara, in doi ani

 Un mare necaz s-a abatut din nou asupra unei familii cu 16 copii din Baia Mare. Este pentru a doua oara, in doi ani, cand un incendiu le cuprinde locuinta si mistuie totul in jur.

Oamenii au reusit sa iasa teferi din casa, insa din bunuri n-au mai putut sa salveze mai nimic. Proprietarii banuiesc ca incendiul ar fi fost pus intentionat.
16 copii si doi adulti erau in casa in momentul focul a cuprins locuinta. Vecinii au dat alarma si au sarit sa-i salveze pe copii. Din fericire, nimeni n-a fost ranit.
"Au fost flacari la un depozit de deseuri. Au avut niste baloti de paie, au luat foc", spune un vecin.
Cele doua camere ale locuintei au fost inghitite rapid de flacari. Proprietarii sustin ca incendiul a fost pus intentionat.
"Asta-i mana de om. Ne-a dat cineva foc, prin spate. S-au laudat niste copii ca ne-au dat foc. Unde sa dormim? Afara, ca n-am pe nimeni", spune, disperata, proprietara.
Pana la sosirea pompierilor, vecinii au incercat sa stinga focul, dar flacarile au fost prea mari.
Acum doi ani, aceeasi familie a ramas, la fel, sub cerul liber, dupa ce un incendiu le-a mistuit casa. Si atunci, oamenii au avut banuieli ca cineva le-a dat foc intentionat, insa pomierii n-au reusit sa stabileasca exact cauza.
O ancheta mai ampla va fi desfasurata la fata locului, pentru a se stabili daca temerile proprietarilor se adeveresc.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.