FINANȚARE NERAMBURSABILĂ: Consiliul Local Baia Mare alocă 100.000 lei pentru cultură

Consiliul Local Baia Mare a dat stratul pentru proiectele de finanțare nerambursabilă pentru cultură. Pentru prima sesiune de proiect din acest an, a fost alocat 100.000 lei.

Susținem proiectele destinate promovării și dezvoltării culturii! Am alocat 100.000 de lei, din bugetul pentru anul 2024 (pentru prima sesiune de selecție) pentru finanțare nerambursabilă a proiectelor culturale.

Asociațiile și fundațiile care desfășoară activități nonprofit pot depune oferte în scopul atribuirii contractelor pentru finanțarea proiectelor din domeniul cultură.”, a declarat Pap Zsolt István, viceprimar Baia Mare.

Solicitanţii vor depune documentaţiile până în 2 aprilie, ora 15:00. Informaţiile privind condiţiile de finanţare şi procedura de selecţie a proiectelor se pot obţine de la Municipiul Baia Mare, Serviciul Parteneriate Civice, str. Gh. Şincai nr. 37, tel. 0362 – 804. 641 sau de pe site-ul instituţiei www.baiamare.ro.

Documentația necesară pentru elaborarea și prezentarea propunerii de proiect se poate accesa accesând link -ul https://www.baiamare.ro/…/Anunt-de-participare-pentru…/

Selecţia şi evaluarea proiectelor depuse în vederea finanţării nerambursabile se vor face de către comisiile de evaluare în perioada 3 aprilie – 19 aprilie 2024, lista finală a beneficiarilor finanţării nerambursabile urmând a fi aprobată prin hotărâre a Consiliului Local al Municipiului Baia Mare.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.