Finala Campionatului Național de Tir Talere Sporting este organizată pentru prima dată în Poligonul de Tir din Tăuții de Sus

Sâmbătă, 2 septembrie a avut loc deschiderea oficială a Finalei Campionatului Național de Tir Talere Sporting, organizată pentru prima dată în Poligonul de Tir din Tăuții de Sus.

Din partea Instituției Prefectului Județul – Maramureș a participat Sebastian Șimon, directorul Cancelariei, iar din partea Primăriei Municipiului Baia Mare, viceprimarul Pap Zsolt-István.

Felicităm Consiliului Județean Maramureș pentru sprijinul financiar oferit organizării acestui eveniment de talie națională în județul nostru și pe domnul Petky Iuliu, președintele Clubului Sportiv Ypsilon, pentru organizarea acestei competiții”, a declarat Rudolf Stauder, prefectul Județului Maramureș.

Faptul că acest eveniment se ține în Maramureș se datorează pe lângă entuziasmul și profesionalismul organizatorilor și sprijinului pe care atât Primăria Baia Mare cât și Consiliul Județean le-au acordat.

Întotdeauna sunt bucuros atunci când văd că sportul este promovat, mai ales când acest lucru vine din partea administrativ-politică”, a declarat Pap Zsolt-István, viceprimar.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.