VIDEO | Fetele de la Minaur au pierdut net în deplasarea din Rusia

Duminică după-amiază, la Astrahan, Minaur a jucat al doilea meci din EHF European League, cu Astrahanocka din localitate. N-a fost deloc un meci reușit, dimpotrivă, fetele din Baia Mare fiind învinse cu 33-27.

Din păcate, Minaur a făcut din nou o primă repriză extrem de slabă, cu foarte multe ratări (8 goluri din 22 de aruncări), la care se mai adaugă și alte șapte baloane pierdute pe greșeli tehnice individuale (un procentaj foarte slab la finalizare, de doar 29%). Practic, echipa din Baia Mare a fost prezentă în joc cu adevărat între 8-3 (13) și 8-7 (17), însă acele cinci minute nu aveau cum fi suficiente la nivelul primului mitan. De remarcat că în ultimele 13 minute au marcat un singur gol și am primit șase. La fel de interesant este că revenirea echipei Minaur s-a făcut după un time-out, iar “stingerea” din final, după un timp de odihnă cerut de antrenorul rus.

Partea a doua a fost aproape la fel de slabă ca si prima pentru Minaur, gazdele ajungând la un moment dat la 11 goluri diferență: 28-17 (50). Ultimele 10 minute au fost din nou bunicele pentru Baia Mare, care “a mai reparat” puțin pasivul, dar impresia generală este că am făcut un meci la fel de slab ca și cel cu CSM București, iar înfrâgerea a venit firesc, într-un meci în care nu am contat decât în acele cinci minute din prima repriză.

Urmează revenirea în țară pe ruta Astrahan – Moscova – Istanbul – București și alte două jocuri de Liga Florilor MOL, cu Măgura Cisnădie și cu CSU Cluj Napoca.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.