Festivalul Castane 2019 s-a desfășurat în condiții foarte bune din punct de vedere al calității produselor  culinare

Festivalul Castane 2019 s-a desfășurat în condiții foarte bune din punct de vedere a calității produselor  culinare comercializate la standurile din cadrul festivalului. O singură amendă a fost aplicată unei persoane juridice.

Direcția Sanitar Veterinară și pentruSiguranța Alimentelor Maramureș a efectuat controale la produsele de origine animală comercializate în cadrul Castane 2019, iar rezultatul a fost unul îmbucurător.

”Față de ceilalți ani, Primăria Baia Mare ne-a furnizat din timp lista cu participanții, persoane juridice la acest eveniment. Din acest punct de vedere verificările au fost făcute cu mult timp înainte, iar în preambulul sărbătorii , în ziua de vineri, echipele de consilieri ai DSVSA Maramureș și-au efectuat un control de rutină, ca să vadă efectiv amplasamentul și condițiile de igienă. A fost aplicată doar o singură amendă contravențională pentru nerespectarea condițiilor de igienă., care înseamnă manipulare în mod necorespunzător și neigienic a produselor de origine animală care urmau să facă obiectul vânzării”, a spus Vasile Pop, director adjunct la DSVSA Maramureș..Permanent circumpscripția veterinară de la nivelul municipiului Baia Mare efectuează verificări și la nivelul piețelor din Baia Mare, ținta principală fiind produsele de origine animală

 

 

 

 

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.