Festival pentru copii, de 1 Iunie, în parcul ”Grădina Morii”

‌Primăria Sighet împreună cu ”Familia 31”organizează  un eveniment dedicat celor mici. Spectacolul va avea loc în de 1 iunie, dar si in weekendul 6-7 iunie, in Parcul ”Grădina Morii”, cu respectarea unor măsuri foate stricte. Evenimentul va fi permanent supravegheat de organele de ordine publică

O dată cu emiterea noilor reguli care intră în vigoare de la 1 iunie, pe plan local pot fi organizate evenimente în aer liber, cu participarea unui număr de maximum 500 de persoane. ”Familia 31”, alături de Primăria Municipiului Sighetu Marmației au pus la punct organizarea unui eveniment dedicat celor mici, care va avea loc de 1 Iunie, dar si  in perioada 6-7 iunie, cand cei mici sunt așteptați în Parcul Grădina Morii, să ia parte la Festivalul ”Tărâmul Familiei 31”. Copiii vor avea parte de jocuri,activități  și concursuri oferite gratuit. Din program nu va lipsi Parada Mascotelor, cu Mickey, Minnie și alte personaje Disney, atât de îndrăgite de copii. Copiii vor putea vizita și standurile de facepainting, modelare de baloane sau se vor putea distra la toboganul gonflabil. Organizatorii pregatesc si  momente speciale de magie, dar și dansuri și cântece alături de ”Mr. Nicu”.

Evenimentul va fi organizat sub supravegherea permanentă a organelor de ordine publică. Vor fi luate toate măsurile pentru ca evenimentul să se desfășoare în cele mai bune condiții de igienă și siguranță. Copiii vor trebuie să păstreze distațna socială între ei și să poarte măști.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.