VIDEO | Femeie de 55 de ani găsită decedată într-un imobil de pe strada George Coșbuc

Un echipaj format din pompieri și polițiști a  fost solicitat să intervină la un apartament de pe strada George Coșbuc din Sighetu Marmației.  După ce au spart un geam pentru a pătrunde într-un imobil, oamenii legii au găsit în interior o femeie în vârstă de aproximativ 55 de ani decedată.

Locatarii care au sesizat echipajul de intervenție au relatat că exista suspiciunea că femeia ar fi murit deja de câteva zile.

” Ieri, în jurul orei 17:00, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Sighetu Marmației au fost sesizați prin apelul unic de urgență 112, despre faptul că într-un imobil situat pe strada George Coșbuc a fost găsită o femeie decedată. Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că la examinarea exterioară a cadavrului nu au fost observate urme de violență.  Cadavrul a fost transportat la Morga Spitalului Municipal Sighet în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cu exactitate a cauzei morți”, a spusu Florina Meteș, purtător de cuvânt IPJ Maramureș.

Reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Maramureș spun că până în acest moment nu există suspiciuni cu privire la motivul decesului femeii.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.