Femeia împuşcată de un poliţist în misiune a fost transferată la Spitalul Mureş

Starea femeii din judeţul Mureş, împuşcată din greşeală în cap de un poliţist care urmărea un şofer fugar s-a îmbunătăţit, dar are nevoie de recuperare, a declarat, pentru MEDIAFAX, reprezentantul Spitalului Judeţean Mureş unde a fost transferată, luni, de la Cluj.

Femeia din Mureş împuşcată din greşeală de un poliţist în misiune, internată în prezent la Secţia Neurochirurgie a Spitalului Judeţean Târgu Mureş, este conştientă, dar încă nu vorbeşte şi nu poate merge, medicii spunând că mai are mult de recuperat.

”În această după-amiază (luni -n.r.) a ajuns la Spitalul Judeţean Târgu Mureş, a fost internată la secţia Neurochirurgie, este stabilă şi conştientă. A fost transferată la Târgu Mureş pentru că starea ei s-a îmbunătăţit, pentru că aparţine de acest judeţ şi pentru a fi mai aproape de familie”, a declarat pentru corespondentul MEDIAFAX, Mariana Moldovan-Negoiţă, purtătorul de cuvânt al spitalului din Târgu Mureş.

Ea a explicat că deşi starea pacientei s-a îmbunătăţit, deocamdată nu poate merge şi încă nu vorbeşte.

”Este stabilă, este conştientă, este mai bine dar deocamdată mai are de recuperat”, a spus reprezentantul spitalului din Târgu Mureş.

Femeia din Reghin a fost împuşcată în cap, vineri, în 8 februarie, în timp ce mergea pe stradă, în localitatea Aluniş, după ce poliţiştii au făcut uz de armă pentru a prinde un şofer pe care l-au urmărit din Reghin.

În acest dosar, polliţiştii fac cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor care au dus la producerea incidentului.

Poliţia Mureş a transmis că a fost folosit armamentul din dotare, întrucât autoturismul urmărit rula cu viteză foarte mare înspre poliţişti.

De asemenea, şoferul fugar a pus în pericol siguranţa celorlalţi participanţi la trafic.

După incident, femeia a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgenţe Mureş şi apoi a fost transferată la Spitalul Clinic Judeţean Cluj – Clinica de Neurochirurgie, pentru acordarea de îngrijiri medicale. A fost operată a doua zi dimineaţa şi s-a reuşit extragerea glonţului, după care s-a decis menţinerea ei în comă indusă, intubată, ventilată. Ulterior, în urma rezultatelor analizelor, medicii au decis s-o trezească treptat, din coma indusă.

Sursa: mediafax.ro 

Sursa foto: ziuanews.ro

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.