Facebook vrea să angajeze mai multe mii de persoane şi să deschidă un centru tehnologic anul viitor

Facebook vrea să angajeze mai multe mii de persoane şi să deschidă un centru tehnologic anul viitor
Facebook intenţionează să angajeze anul viitor mai multe mii de persoane şi să deschidă un centru de inginerie tehnologică în New York, pentru a atrage talentele din domeniul IT, în condiţiile în care se pregăteşte pentru o posibilă listare la bursă.
Compania, care operează cea mai mare reţea de socializare la nivel mondial, are în prezent circa 3.000 de angajaţi şi peste 800 de milioane de utilizatori în întreaga lume.
Facebook va deschide un centru de inginerie tehnologică la New York la începutul anului viitor, a declarat directorul operaţional Sheryl Sandberg, fără să precizeze exact numărul de posturi care vor fi create, transmite Bloomberg.
"Baza de utilizatori şi de venituri creşte rapid şi ne bazăm pe acest lucru", a spus Sandberg.
Facebook vrea să atragă profesioniştii din domeniul tehnologiei, în condiţiile în care companii precum Google şi Apple concurează deja pentru cele mai strălucite minţi.
La începutul acestei luni, directorul general şi fondatorul Facebook, Mark Zuckerberg, a vizitat Universitatea Harvard şi Institutul pentru Tehnologie din Massachusetts, pentru recrutarea de personal.
 

 

 

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.