VIDEO | Expoziție de artă culinară vegetariană cu degustare la Sighet

În 11 martie în Sighetu Marmației va avea loc o expoziție de artă culinară vegetariană cu degustare, dar și un interesant seminar de nutriție. În cadrul acestei întâlniri vor fi abordate mai multe subiecte privind alimentația, dar și folosirea plantelor medicinale.

Vor fi prezentate lecții practice de bucătărie vegetariană, rețete fără colestrerol, precum și avantajele alimentației vegetariene. Se va discuta și despre folosirea plantelor medicinale în terapia diverselor boli.

”Va avea loc un eveniment special în data de 11 martie la Centrul Cultural din Sighetu Marmației ( Casa Armatei). Va fi o expoziție de artă culinară vegetariană cu degustare în cadrul căreia va fi prezentat și un seminar de nutriție de către doamna profesor nutriționist Lidia Boje. Poate să participe oricine dorește, intrarea este liberă, seminarul și expoziția sunt gratuite. Important este ca cei care doresc să participe să se înscrie la numerele de telefon 0722 343 739 sau 0720 100 094 pentru că locurile sunt limitate”, a spus Gheorghe Ulici, organizator.

Nu vor lipsi nici discuțiile despre alimentația pentru diferite afecțiuni și vor fi prezentate câteva principii pentru o sănătate mai bună, dar și câteva rețete sănătoase.

”Este o ocazie importantă pentru oricine dorește să participe. Acest eveniment nu are ca scop promovarea diferitelor produse sau de a vinde. Este educativ pentru sănătatea noastră și pentru cei care vor să afle mai multe rețete pentru diverse afecțiuni. Profesorul nutriționist  Lidia Boje a susținut seminare și în alte țări din Europa, din Africa, din America, din Australia. S-a născut în acest oraș, a copilărit în Sarasău și acum dorește să prezinte un astfel de seminar aici în Sighet și după această primă întâlnire, în funcție de interesul participanților se vor mai organiza fie la două săptămâni, fie lunar câteva serii de seminar și expoziții de acest fel”, a adăugat Gheorghe Ulici.

Expoziția de artă culinară cu degustare și seminarul de nutriție vor avea loc luni, 11 martie începând cu ora 16:00 la Centrul Cultural Sighetu Marmației.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.