Expertiza tehnică în cazul accidentului lui Şerban Huidu: Realizatorul TV rula cu 87 km/h, iar limita era de 50 km/h

Expertiza tehnică în cazul accidentului lui Şerban Huidu: Realizatorul TV rula cu 87 km/h, iar limita era de 50 km/h
Maşina condusă de realizatorul TV Şerban Huidu rula cu 87 km/h, în condiţiile în care limita de viteză era de 50 km/h, şi a intrat total pe contrasens, consemnează expertiza tehnică privind accidentul din octombrie 2011, de la Timişul de Sus, soldat cu moartea a trei persoane.
"Huidu putea preveni producerea accidentului dacă şi-ar fi păstrat banda de circulaţie. Starea de pericol s-a declanşat în momentul în care Şerban Huidu a pătruns pe contrasens. Nu s-a putut stabili dacă putea sau nu să evite producerea accidentului", informează Pro Tv, citând expertiza tehnică ale cărei rezultate au fost transmise vineri
Conform sursei citate, expertiza stabileşte că accidentul a avut loc pe sensul opus celui de pe care venea maşina condusă de Şerban Huidu, el fiind cel care a intrat pe contrasens, în timp ce şoferul celeilalte maşini implicate în accident, un Logan, nu a avut nicio vină, circula corect şi n-a taiat curba. Maşina vedetei TV i-a apărut brusc în faţă. Conform expertizei, Loganul rula cu 40 de kilometri la oră.
Copii ale raportului de expertiză tehnică au ajuns vineri la avocaţii ambelor părţi. Apărătorul lui Şerban Huidu este plecat din ţară şi nu a putut fi contactat.
Atât familiile celor trei victime, cât şi Şerban Huidu, au termen până în 6 aprilie să formuleze obiecţii.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.