EXCLUSIVITATE: Maramureşean de 49 de ani, mort într-un accident produs în Giuleşti. Fiica sa se află în stare gravă la spital

EXCLUSIVITATE: Maramureşean de 49 de ani, mort într-un accident produs în Giuleşti. Fiica sa se află în stare gravă la spital

Un accident de circulatie a avut loc, astazi, in jurul orei 18:30 pe DN 18 in localitatea Giulesti. Un barbat care circula pe scuter impreuna cu fiica sa a incercat sa depaseasca pe linie continua un ATV si a fost lovit  frontal de un autoturism care circula din directia  opusa si care nu a mai reusit sa il evite in timp util.

In urma impactului, barbatul care nu purta casca de protectie a fost aruncat la aproximativ 5 m distanta de locul impactului. La fata locului s-a deplasat ambulanta, un echipaj SMURD, politia, dar si un echipaj din cadrul Serviciului de Criminalistica. Barbatul in varsta de 49 de ani a fost resuscitat aproximativ 40 de minute, din nefericire insa a decedat. Fiica lui in varsta de 14 ani, care nu purta nici ea casca de protectie, a fost transportata la Compartimentul Primiri Urgente din Cadrul Spitalului Municipal Sighet.

Gelu Moys, medicul de garda ne-a declarat ca minora are multiple contuzii, fractura la antebratul drept si leziuni cranio-cerebrale acute, insa starea ei este acum stabila. Traficul pe DN 18 in zona accidentului a fost blocat timp de aproximativ o ora si jumatate.
 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.