Eveniment pentru comunitatea de afaceri din Maramureș – sesiune de clarificări a noilor modificări legislative și fiscale,  în 27 noiembrie

Consiliul Județean Maramureș s-a alăturat Asociației Întreprinzătorilor Maramureș și Primăriei Municipiului Baia Mare pentru organizarea în comun a evenimentului ”Noutăți Legislative – o catastrofă pentru mediul de afaceri sau un pas spre normalitate”, în cadrul căruia participanții vor beneficia de prezentări detaliate, discuții interactive și sesiuni de întrebări și răspunsuri pentru a-și clarifica nelămuririle în domeniul fiscal și bancar.

Evenimentul este conceput pentru a oferi participanților oportunitatea de a înțelege implicațiile ultimelor modificări legislative și fiscale. Colaborarea strânsă cu instituțiile locale evidențiază angajamentul comun pentru susținerea mediului de afaceri.

Această sesiune de clarificări va avea loc luni, 27 noiembrie 2023, începând cu ora 14:00, la Sala Millennium din Baia Mare, str. Vasile Lucaciu, nr. 2.

Invitații speciali Livia Steopan – șef serviciu în cadrul Serviciului de Asistență pentru Contribuabili, Cluj-Napoca; Elena Borcea și Elisabeta Szika – consilieri superiori în cadrul Agenției Naționale de Administrare Fiscală (ANAF), Experți din cadrul Direcției Generale de Antifraudă Fiscală; Brinzan Florin – Consultant economic, vor vorbi despre noile reglementări legislative și fiscale și vor oferi răspunsuri la toate întrebările venite din partea participanților.

Pentru a vă asigura locul la eveniment, vă rugăm să confirmați prezența și numărul de persoane la adresa de e-mail office@patronatmm.ro sau la telefon – 0747078269.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.