EVENIMENT: Mândrie Maramureșeană

În acest sfârșit de săptămână, jandarmii maramureșeni vor asigura măsurile de ordine publică la evenimentul cultural-artistic ,,Mândrie Maramureșeană” care va avea loc la Muzeul Satului din Baia Mare în perioada 14-16 iunie 2024. Ei vor fi prezenți atât în zona de desfășurare a activităților programate în cadrul evenimentului, cât și în zonele din proximitatea acestuia.

La eveniment, accesul copiilor cu vârsta de până la 14 ani este gratuit. Prețul unui bilet pentru o zi de eveniment este 50 lei, abonamentul pentru cele trei zile este 120 lei.

În perioada 14 – 16 iunie Muzeul Satului este închis pentru vizitare fiind rezervat evenimentului.

Întrucât această manifestare se derulează pe parcursul a celor trei zile de weekend, iar organizatorii estimează prezența unui număr mare de participanți, jandarmii maramureșeni recomandă următoarele:

– respectați măsurile și regulile stabilite de organizatori în contextul evenimentului;

– manifestați un comportament adecvat în relație cu ceilalți participanți;

– evitați implicarea în situații conflictuale ori care ar putea produce tulburarea ordinii și liniștii publice;

– supravegheați cu atenție copiii dacă sunt însoțiți de aceștia și acordați atenție bunurilor personale și supravegheați-le în permanență.

În cazul în care întâmpinați problem ori sunteți martorii săvârşirii unor fapte antisociale, solicitați sprijinul jandarmilor aflați în dispozitiv sau sunați la numărul unic de urgenţă 112.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.