EVENIMENT CARITABIL: Încă o acţiune de suflet a jandarmilor maramureşeni „Joc şi zâmbet pentru Anita Bianca”

EVENIMENT CARITABIL: Încă o acţiune de suflet a jandarmilor maramureşeni „Joc şi zâmbet pentru Anita Bianca”

 Ieri, la Teatrul Municipal din Baia Mare, cu ocazia Zilei Jandarmeriei Române, Jandarmeria Maramureş a organizat în colaborare cu Ansamblul Folcloric Naţional Transilvania un spectacol folcloric intitulat „Cântece de cătănie”, în scop caritabil pentru susţinerea unei fetiţe în vârstă de 3 ani, Bianca Anita Biro, care suferă de paralizie cerebrală infantila, stadiul III. Spectacolul desfăşurat de la ora 15.00 a avut o aşa anvergură, astfel încât a fost nevoie să se susţină şi de la ora 18.00. De asemenea, tot în scop caritabil pentru zâmbetul Biancăi, s-a organizat şi o tombolă la care s-au pus în concurs lucrări artistice, tablouri şi obiecte din ceramică, donate de către elevii Liceului de Artă

Încasările din urma biletelor de acces şi biletelor de tombolă, au fost făcute prin intermediul Asociaţiei pentru Caritate şi Educaţie „Părinţi Salvatori”, reprezentată de domnul Vasile Vlaşin, partener în această campanie. În urma celor două spectacole susţinute de către profesioniştii, oamenii de valoare ai Ansamblului Folcloric Naţional Transilvania şi de către actori jandarmi care au avut diverse roluri în aceste evenimente s-a reuşit să se depăşească  cu puţin pragul sumei de 10.000 de lei.
Nu în ultimul rând, jandarmii mulţumesc tuturor persoanelor care i-au susţinut în demararea acestor activităţi, care fără sprijinul acestora nu puteau fi marcate aceste acte caritabile. 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.