VIDEO | Europarlamentarul Corina Crețu, în Maramureș

La sfârșitul săptămânii trecute europarlamentarul Corina Crețu a fost în Maramureș. Cu această ocazie a fost inaugurat și cabinetul europarlamentar – Corina Crețu în județ și au fost prezentați o parte din candidații PRO România la primării, consilii locale și Consiliul Județean.

Din partea PRO România Viorica Marincaș candidează pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Maramureș iar Anca Remeș candidează la Primăria Baia Mare.

”Îmi face o mare plăcere să fiu din nou la Baia Mare de data aceasta cu ocazia alegerilor locale unde am venit să mă întâlnesc cu această echipă de la PRO România Maramureș. Am venit să le susținem pe doamnele Viorica Marincaș și Anca Remeș care sunt un exemplu de competență în primul rând și cred că putem demonstra că locuitorii Maramureșului și ai municipiului Baia Mare merită mai mult. Așa cum știți, eu am venit în Baia Mare de multe ori și în calitate de comisar european am sprijinit județul și cred că s-au făcut proiecte importante dar se pot face și mai multe mai ales în județ. Tocmai de aceea cred că doamna Viorica Marincaș cum a fost prima femeie președinte al unui Inspectorat de Poliție Județean, poate deveni prima femeie președinte de Consiliu Județean din Maramureș și sunt convinsă că odată aleasă va demonstra ce înseamnă determinarea, competența, profesionalismul și dăruirea în beneficiul cetățenilor”, a precizat Corina Crețu, europarlamentar.

”Așa cum mă cunosc maramureșenii am dovedit în profesia mea că se poate și pot și în PRO România alături de o echipă alcătuită din oameni competenți, profesionaști pentru că îmi doresc o echipă care 90% este formată din oameni nepolitici să facem mai multă administrație și mai puțină politică. Îmi doresc ca echipa PRO România Maramureș să facă politică pentru oameni și nu pentru politicieni”, a precizat Viorica Marincaș, candidat PRO România Maramureș pentru președinția Consiliului Județean.

”În primul rând ca profesionist în domeniile administrație și justiție prin prisma profesiei de avocat, ca primar pentru Baia Mare intenționez să continui proiectele bune începute de actuala administrație și de asemenea să venim cu proiecte noi care pot să aducă un plus valoare municipalității”, a adăugat Anca Remeș, candidat PRO România pentru Primăria Baia Mare.

La finalul acestei întâlniri reprezentanții PRO România Maramureș au precizat că numai cu ajutorul consultanței primite din partea adevăraților profesioniști se poate consolida stabilitatea financiară a județului Maramureș și realizarea proiectelor mult așteptate de maramureșeni.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.