Etnobotanicele fac victime

Etnobotanicele fac victime

Un eveniment tragic s-a petrecut astăzi în municipiul nostru. Un tânăr de doar 19 ani şi-a pus capăt zilelor după ce a luat o ultimă doză de substanţe stupefiante. Familia ne-a declarat că tânărul nu este la prima tentativă de suicid.

Un tânăr în vârstă de 19 ani a fost găsit spânzurat în propria-i baie într-o locuinţă de pe Str. Ioan Mihaly de Apsa. Acesta a fost găsit de sora lui care a sunat de urgenţă la 112. Serviciul de ambulanţă ajuns la faţa locului nu a putut decât să constate decesul.
 
Tânărul locuia împreună cu familia, dar în momentul când a luat tragica decizie se pare că era singur acasă. Potrivit declaraţiilor mamei băiatului, acesta a intrat într-un anturaj dubios şi obişnuia să consume substanţe etnobotanice. A încercat în nenumărate rânduri să se lase, a fost chiar şi internat dar nu a reuşit să iasă din ghearele acestui viciu care în final i-a fost fatal.
Înainte de a lua această decizie tragică, se pare că tânărul ar fi luat o ultimă doză care însă l-a împins spre un gest necugetat.
 
Atât mama cât şi vecinii susţin că nu este la prima tentativă de suicid. A ameninţat de mai multe ori că se aruncă de pe casă, anul trecut a încercat chiar să-şi pună capăt zilelor, dar a fost oprit la timp.
 
La faţa locului au ajuns şi Poliţiştii de la Serviciul Criminalistic, care au declarat că din primele cercetări efectuate la faţa locului nu există dubii cu privire la decesul tânărului.
 
Vă reamintim că ieri prin şedinţa de Consiliu Local a fost votat iniţiativa viceprimarului de a interzice comercializarea şi consumul substanţelor etnobotanice pe raza municipiului Sighetu Marmaţiei. Să sperăm că în scurt timp această problemă existentă la nivelul orăşelului nostru va fi rezolvată până nu mai apar şi alte victime.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.