Emblema de onoare a MAI – acordată unui polițist maramureșean

Marți, 16 iulie, a fost o zi emoţionantă pentru poliţistul maramureşean Emanuel Mezinger. În cadrul unei festivităţi ocazionate de Ziua Ministerului Afacerilor Interne, poliţistul a fost recompensat cu  Emblema de onoare a MAI. 

Agentul şef adjunct de poliţie îşi desfăşoară activitatea în cadrul Centrului de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Maramureş. În toată cariera sa a respectat oamenii, oferind ajutor ori de câte ori a fost nevoie. Lui i se datorează şi soluţionarea cu operativitate a unui caz de tâlhărie comis în Baia Mare.

Mai exact, în 12 decembrie 2018, poliţistul a fost, încă o dată, omul potrivit la locul potrivit pentru prinderea unui infractor. Aflându-se la intersecția străzii Matei Basarab cu Bulevardul Traian din municipiu, a auzit strigătul unei femei. Cu toate că se afla în timpul liber, nu a stat pe gânduri, ci a acţionat cu promptitudine. A alergat după tânărul care a furat poşeta femeii, reuşind în câteva minute să-l prindă, să-l imobilizeze și să-l ducă la sediul Poliției municipiului Baia Mare.

Pentru exemplul lui, dar şi pentru tactul, maturitatea şi implicarea în toate activităţile ce intră în sfera atribuţiilor de serviciu, poliţistul a fost felicitat azi, într-un cadru festiv organizat la sediul Ministerului Afacerilor Interne, oferindu-i-se Emblema de onoare.

„Vă mulţumesc tuturor! Aşa cum am promis, voi face tot ce pot să ajut oamenii. Atunci când munceşti din pasiune şi cu responsabilitate, succesul este garantat!”, a spus, emoţionat, Emanuel Mezinger.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.