Video|Elevii de la Colegiul ”Dragoș Vodă” s-au remarcat la fazele județene ale olimpiadelor

Ca în fiecare an, elevii Colegiului Național ”Dragoș Vodă” au participat la olimpiadele școlare la diferite discipline. La fazele județene ale olimpiadelor elevii sigheteni s-au clasat pe primele locuri, demonstrând încă o dată că liceul ”Dragoș Vodă” este printre cele mai bune din județ.

Rezultatele obținute de elevii Colegiului Național ”Dragoș Vodă” la fazele naționale ale olimpiadelor școlare îi încurajează pe școlari să se pregătească în continuare și să obțină rezultate la fel de bune și la etapele județene.

”La fiecare specialitate elevii cei mai buni ai Colegiului Național Dragoș Vodă participă la aceste olimpiade. Până în momentul de față avem câteva rezultate foarte bune. La limba și literatura română avem doi elevi calificați la faza națională, la chimie de asemenea doi elevi calificați la olimpiada națională, la fizică s-au calificat 3 elevi. Sâmbătă a fost olimpiada județeană  la informatică și olmpiada la limba engleză de unde ne-am întors cu 4 calificări la olimpiada națională la informatică și 2 calificări deocamdată în urma probei scrise, urmează proba orală pentru elevii de la engleză”, a precizat Vasile Mih, directorul Colegiului Național ”Dragoș Vodă”.

La olimpiada națională a sportului școlar organizată de Colegiul Național ”Dragoș Vodă” împreună cu Inspectoratul Școlar și Liceul Tehnologic Forestier echipa de baschet a colegiului s-a clasat pe locul 5. Directorul unității de învățământ mărturisește că în spatele reușitei elevilor stă multă muncă atât din partea elevilor, cât și a cadrelor didactice.

”Colegiul Național Dragoș Vodă este în topul celor mai bune licee din județ. Noi suntem cei mai buni din Sighet, și ne place să credem că suntem pe locul 2-3 în județul Maramureș în ceea ce privește performanța academică. Eu cred că entuziasmul elevilor, profesionalismul profesorilor, tradiția care o are această școală și extraordinar de multă muncă ne duc în situația în care să avem succes”, a adăugat directorul Colegiului Național ”Dragoș Vodă”.

În perioada următoare elevii se vor pregăti pentru fazele naționale ale olimpiadelor școlare.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.